Elabrick este o denumire de produs de la elastolith

Sub denumirea „Elabrick”, Elastolith oferă seria de bricolaj a acestei cărămizi flexibile durabile. Datorită calității sale ridicate și numeroaselor sale proprietăți unice, produsul s-a consacrat în ultimele decenii ca produs de bricolaj apreciat. Prin intermediul anumitor magazine de materiale de construcții și online, oferim un sistem complet integrat.
Grundul, adezivul și cărămida flexibilă asigură împreună un rezultat final de înaltă calitate. Cu Elabrick puteți crea chiar dvs. un perete interior sau o fațadă cu un finisaj frumos, de care să vă bucurați, garantat, ani întregi.

Elastolith este o companie de familie inovatoare, cu istorie și ambiție

Din 1982, Elastolith produce în regie proprie o cărămidă flexibilă unică. Originea rețetei de bază datează din 1962. Suntem foarte mândri de faptul că produsul nostru finit nu este fabricat de utilaje, ci de către mâinile meșterilor. Astfel, fiecare cărămidă este unică. Dezvoltarea, producția, controlul calității, ambalajul și distribuția au loc în unitatea de producție modernă din Haaksbergen (Olanda), de conducerea activității de zi cu zi ocupându-se a doua generație a companiei de familie.

Cărămida elabrick este un produs foarte durabil

Grosimea redusă, de 3-4 mm, și utilizarea în principal a substanțelor prime de origine minerală fac din cărămida flexibilă Elabrick un produs durabil. Datorită acestei grosimi reduse, sunt necesare relativ puține materii prime pentru producția cărămizii flexibile Elabrick. În plus, procesul de producție al cărămizii nu consumă multă energie, iar cărămizile nu sunt arse în cuptor, ci uscate la o temperatură relativ joasă. Grosimea mică a cărămizii permite și economisire și avantaje la depozitare, la transport și la aplicarea produsului. Cărămida flexibilă Elabrick se poate aplica în combinație cu un sistem de izolație la renovarea unei locuințe. Astfel, crește valoare locuinței și scade consumul energetic. Elastolith investește permanent în produsele și procesele sale de producție. În acest context se ține seama de condițiile în care lucrează angajații și cei care prelucrează produsul, precum și de mediul înconjurător.

Proprietățile unice oferă posibilități de inspirație nelimitate

Datorită legăturilor noastre strânse cu clienții și cu arhitecții și datorită experienței noastre de ani de zile pe o piață de desfacere globală, putem să le oferi clienților noștri o gamă modernă de culori, formate și texturi. Grosimea redusă și greutatea foarte mică a cărămizii permite aplicarea fără probleme a cărămizii flexibile Elabrick pe aproape orice substrat solid. Cu Elabrick vă puteți crea chiar dvs., simplu și rapid, atmosfera dorită în locuință.