Aplicați adezivul Elabrick pe un substrat (tratat în prealabil).

Fixați cărămizile flexibile Elabrick apăsându-le în adezivul umed, în modelul dorit.

Neteziți rosturile cu o pensulă mică ușor umezită.

Aplicare în doi timpi și trei mișcări

Elabrick este sistemul de cărămidă inteligent, cu ajutorul căruia puteți crea chiar dvs., cu ușurință, o atmosferă care să vă reprezinte.
Aplicarea cărămizilor flexibile pe pereții interiori sau pe fațadă se face simplu și rapid. Aproape orice substrat solid este potrivit pentru cărămizile flexibile Elabrick, inclusiv datorită grosimii reduse a acestora, de 3-4 mm. Condițiile pe care trebuie să le întrunească substratul sunt menționate în instrucțiunile de lucru.

E floare la ureche

Elabrick este un sistem pe care puteți să îl aplicați cu ușurință chiar dvs. Urmăriți instructajul video și treceți la treabă.

Instrucțiunile de lucru sunt disponibile inclusiv pe hârtie

Instrucțiunile de lucru sunt incluse în pachetul de cărămizi flexibile Elabrick, dar se pot descărca și de aici. Citiți aceste instrucțiuni înainte de a începe proiectul.

Comandați online

Site-ul nostru conține informații detaliate privind posibilitățile oferite de Elabrick. Pentru comenzi online veți fi redirecționat spre unul dintre punctele noastre de vânzare.

Vizitați magazinul

Puteți vedea și cumpăra Elabrick și în magazine fizice. Partenerii noștri vă vor oferi cu plăcere sfaturi. Puteți găsi direct cel mai apropiat magazin de materiale de construcții.